Supplementen op basis van natuurlijke ingrediënten

en op basis van wetenschappelijke data. De DressagePro Supplementen worden in Frankrijk geproduceerd in samenwerking met Natural'Innov en The Horsup Company.

Bekijk de Supplementen

Haar gedrag is enorm veranderd

"Ik ben Dina de GastriPro in combinatie met de EasePro gaan geven. Bizar om te zien dat haar gedrag na ongeveer 10 dagen volledig veranderde. Ze was heel zuur op stal, maar dat is nu verleden tijd. Superfijn!"

Conny over de EasePro

Mijn paard ziet er beter uit

"Mijn jonge paard had moeite om op gewicht te komen en was niet goed in vorm. In de loop van de tijd begon zijn vacht weer te glanzen en ook in het werk voelde hij veel beter aan."

Margot over de GastriPro

Ontspannen opstappen

“Na een week merkte ik al verschil met opstappen. Fender bleef rustiger en ik kon gelijk ontspannen wegstappen en mijn training starten. Nu ik het effect van GastriPro zelf heb gezien geloof ik in de meerwaarde van dit product."

Bo over de GastriPro

Geen geklungel meer met vloeibare supplementen

"Wat een verademing! Ik hoef nu niets meer te mengen door het voer en hopen dat ze alles binnen krijgt. DetoxPro zijn handige, opneembare brokjes (die ze gewoon uit de hand eten). Effectieve werking, korte kuur en goed resultaat."

Daniëlle over de DetoxPro