Ruilen & Retourneren

Ik wil mijn bestelling retourneren. Hoe doe ik dit?

Volg voor een juiste afhandeling van jouw retour de onderstaande stappen.

👉 Je bestelling terugsturen kan binnen 21 dagen.

👉 Meld je bestelling retour aan met dit Retourformulier.

👉 Print het label dat je krijgt, nadat je je bestelling retour hebt gemeld.

👉 Stop het artikel ongebruikt en schoon (passen mag wel) in de originele verpakking en plak het retourlabel op het pakketje.

👉 Geef je pakket af bij een postkantoor.

Retourkosten zijn voor eigen rekening en worden verrekend met het terugstorten van je aankoopbedrag.

Zit er garantie op mijn aankoop?

Voor alle items die gekocht worden op onze webshop, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Vertoont jouw aankoop een klacht? Dan mag je ons hierover mailen. Het is belangrijk om in deze mail jouw ordernummer te vermelden en een foto toe te voegen waarop de klacht duidelijk zichtbaar is. Je mag deze versturen naar info@dressagepro.com

Is het mogelijk om een afgeprijsd item te retourneren?

Zowel items uit de nieuwe collectie, als afgeprijsde items mogen geretourneerd worden binnen de retourtermijn van 21 dagen.

Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels, retourneert. Wanneer een item niet voldoet aan deze eisen, kan er tot 100% waardevermindering in mindering op je retourbetaling gebracht worden.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

Kan ik mijn item(s) omruilen?

Het is helaas niet mogelijk om een item direct om te ruilen voor een ander item. Mocht je graag een andere kleur, maat of een geheel ander item willen ontvangen, dan raden wij jou graag aan om hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen en het item dat niet naar wens is te retourneren.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn item(s) retourneren?


Je kan binnen een termijn van 21 dagen, vanaf het moment van ontvangst van je bestelling, zonder opgave van redenen van de aankoop afzien.

Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 21 dagen na ontvangst terugsturen. Hierbij is het wel van groot belang dat alle aangehechte labels nog in takt zijn.

Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels, retourneert. Wanneer een item niet voldoet aan deze eisen, kan er tot 100% waardevermindering in mindering op je retourbetaling gebracht worden.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.