DressagePro Collection
DressagePro Collection

Leuk! Vertel me meer over het vriendenprogramma en Ekilink

DressagePro is aangesloten bij Ekilink, een programma waarmee je unieke linkjes krijgt die je kunt delen met je volgers op je social media kanaal of website. Elke keer als iemand iets koopt via jouw unieke linkjes, krijg jij een commissie. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

En het leuke is, Ekilink is voor iedereenOf je nou al een bekende influencer bent, of pas net begint. Ons affiliate programma is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om te influencen!

Hoe gaat het in z'n werk?

Het is super eenvoudig! Je kunt jezelf GRATIS aanmelden als influencer bij Ekilink en vervolgens krijg je daar linkjes die je kunt delen (in een toffe Instagram story bijvoorbeeld)
Klikt iemand op die link en komt daar aan aankoop uit? Dan krijg je een commissie (in euro's) van ons als dank. Dat is lekker makkelijk verdiend toch?! En wij zijn daar ook hartstikke blij mee omdat we er weer een klant bij hebben!
Eigenlijk maakt het niet uit waar je de link deelt... In je Instagram stories, op je Facebook, je website, in een nieuwsbrief, Youtube of zelfs in een Whatsapp groep. De opties zijn eindeloos en iedereen mag meedoen als influencer!

Yes, ik wil ook meedoen!

Superleuk dat je interesse hebt! Meedoen is dus helemaal gratis en super eenvoudig.
Aanmelden kan heel gemakkelijk via deze link